‘EUPHORIA!’ Dat is het gevoel dat we u willen geven tijdens het jaarlijkse themaconcert. Jeroen Van Ginneken en de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Sint-Laurentius Oostmalle werken voor deze gelegenheid samen met solist Kevin Van Giel op euphonium . Word jij ook euforisch van een avondje topmuziek? Kom zeker luisteren en genieten!
 
Kaarten in VVK 8 EUR / Kassa 10 EUR
Kaarten reeds te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de muzikanten
 
20190504 euphoria affiche
 
 

Het is weer tijd voor ons pannenkoekenconcert,
hou jullie oren maar opengesperd!
Onze jeugdmuzikanten heten iedereen graag welkom,
op zondag 28 april voor een lekkere caloriebom!
Vijf orkesten zorgen voor de muzikale toets,
beleg je pannenkoek met heel wat zoets!
Kom hiervan genieten vanaf een uur of één,
met heel je familie en al je vrienden daarheen!

Planning: 
13u30 Leerlingenorkest KHWV Wijnegem
14u10 Jeugdharmonie KHSL Oostmalle
14u50 Jeugdorkest De Kunstvrienden Merksplas
15u30 Miniemenorkest Concordia Gooreind
16u10 Jeugdorkest Concordia Gooreind

20190323 affiche pannenkoekenconcert

Op 05/01/2019 en 06/01/2019 wordt u weer muzikaal verwend op het nieuwjaarsconcert van de KH Sint-Laurentius Oostmalle! De muzikanten en jeugdmuzikanten laten zich van hun beste kant horen onder leiding van hun dirigent Jeroen Van Ginneken. Kom samen met familie en vrienden genieten van dit boeiende concert.

affiche 2019 njc khsl

Onze topdirigent van de KHSL jeugdharmonie, Jeroen Van Ginneken, geeft na 11 jaar zijn dirigeerstokje door aan nieuw talent. Jeroen blijft dirigent van het grote orkest. Interesse in de vacature? Reageer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.nr. 0499/12 02 70.
 
Meer info over de vacature via deze link vacature

‘Disneylicious’ is een sprookjesachtig concert gebracht door de jeugdharmonie van de KH Sint-Laurentius Oostmalle en het jeugdkoor Keramiek Westmalle. Verwacht je aan een avondje genieten van mooie filmmuziek en vrolijke zangstemmen met een knipoog naar een aantal goed gekende Disneyklassiekers.

20181117 18 disneylicious affiche

Hoe klinkt een muzikale wereldreis? Dit kan je ontdekken op het themaconcert 'Windows of the world' van de KH Sint-Laurentius Oostmalle o.l.v. Jeroen Van Ginneken. Boek nu je tickets voor deze muzikale reis op 20/05/2017 om 20u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de muzikanten.

2017 themaconcert windows of the world

Op 23 april speelt onze Jeugd KHSL Oostmalle en drie andere jeugdorkesten in De Notelaar. Er worden naar jaarlijkse gewoonte super lekkere pannenkoeken gebakken. Kom samen met vrienden en familie gezellig smullen van de pannenkoeken en genieten van de prachtige muziek!
 
20170423 affiche pannenkoekenconcert

 

Op 14 januari is het alweer de 46ste editie van Zalfenkermis. De harmonie baat daar naar jaarlijkse gewoonte de haringtent uit.
Kom zeker langs om een haring te eten, traditioneel gebakken boven een open vuur, een kom soep te eten, een trappist (of iets anders) te drinken en vooral veel plezier te beleven. Tot dan !

 

20170114 affiche zalfen

 

 

Wij nodigen jullie graag uit op ons concert samen met The Jacquelines :

20160521 Swing

Kaarten verkrijgbaar bij onze muzikanten of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op het nummer 0472 94 25 93 (Danny Peeters)

Update : ook de foto's van Filip De Cnodder zijn nu toegevoegd.
Update : ook de foto's getrokken door Jelle en Kobe Van Vlerken staan nu bij in de fotogallerij.

--------------

Het nieuwjaarsconcert 2016 is intussen alweer even achter de rug. We mogen zeggen dat het een succes was ! Een grote opkomst van luisteraars, een tevreden publiek. We hebben alweer een geslaagde editie achter de rug. 

Ons concert haalde ook de pers 

http://album.gva.be/foto/uw-goed-nieuws-malle-metropool-noord/id859541-nieuwjaarsconcert-kh-sint-laurentius-oostmalle-vzw

 

Nog even nagenieten kan alvast met deze foto's .... (met dank aan Stanny Correwyn, Jelle Van Vlerken, Kobe Van Vlerken en Filip De Cnodder)

Kijk zeker ook een keer naar onze kalender om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en volgende concerten !

nieuwjaarsconsert 77

Klik op "lees meer" om de volledige fotoreportage te bekijken.

affiche njc2016

Bestel tijdig uw kaarten want het belooft weer een spetterende editie te worden !

Kaarten te verkrijgen via de muzikanten, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0472 94 25 93

We rekenen op uw aanwezigheid !