Beste muziekliefhebber,

We brengen u ervan op de hoogte dat de geplande evenementen van het feestjaar van de KHSL naar 2021 verplaatst zullen worden. De maatregelen om de coronacrisis te bestrijden, laten ons helaas niet toe om dit jaar nog grote evenementen te plannen en te organiseren. Het is een moeilijke beslissing tijdens ons 100-jarig bestaan in 2020 maar we zoeken creatieve oplossingen.
Momenteel werken we een nieuwe agenda voor 2021 uit.
Wie kaarten heeft gereserveerd voor een uitgesteld evenement kan aan dezelfde voorwaarden kaarten verkrijgen voor de nieuwe datum via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We houden jullie op de hoogte zo gauw de data van de verplaatste evenementen bekend zijn.

Muzikale groeten,
het KHSL bestuur

1

2

Ons feestjaar nadert snel! Nog geen tickets voor het nieuwjaarsconcert? We maken het je gemakkelijk. Bestel vanaf nu je tickets online via: http://tickets.khsl-oostmalle.be

Kom je in 2020 graag naar meerdere KHSL concerten? Je kan via dezelfde link voordelige combitickets kopen voor één van de Bigbandconcerten met Günther Neefs op 23 of 24 mei 2020 in combinatie met andere KHSL concerten.

Tot binnenkort alvast! We kijken ernaar uit.

2020 nieuwjaarsconcert flyer

 

‘EUPHORIA!’ Dat is het gevoel dat we u willen geven tijdens het jaarlijkse themaconcert. Jeroen Van Ginneken en de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Sint-Laurentius Oostmalle werken voor deze gelegenheid samen met solist Kevin Van Giel op euphonium . Word jij ook euforisch van een avondje topmuziek? Kom zeker luisteren en genieten!
 
Kaarten in VVK 8 EUR / Kassa 10 EUR
Kaarten reeds te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de muzikanten
 
20190504 euphoria affiche
 
 

Het is weer tijd voor ons pannenkoekenconcert,
hou jullie oren maar opengesperd!
Onze jeugdmuzikanten heten iedereen graag welkom,
op zondag 28 april voor een lekkere caloriebom!
Vijf orkesten zorgen voor de muzikale toets,
beleg je pannenkoek met heel wat zoets!
Kom hiervan genieten vanaf een uur of één,
met heel je familie en al je vrienden daarheen!

Planning: 
13u30 Leerlingenorkest KHWV Wijnegem
14u10 Jeugdharmonie KHSL Oostmalle
14u50 Jeugdorkest De Kunstvrienden Merksplas
15u30 Miniemenorkest Concordia Gooreind
16u10 Jeugdorkest Concordia Gooreind

20190323 affiche pannenkoekenconcert

Op 05/01/2019 en 06/01/2019 wordt u weer muzikaal verwend op het nieuwjaarsconcert van de KH Sint-Laurentius Oostmalle! De muzikanten en jeugdmuzikanten laten zich van hun beste kant horen onder leiding van hun dirigent Jeroen Van Ginneken. Kom samen met familie en vrienden genieten van dit boeiende concert.

affiche 2019 njc khsl

Onze topdirigent van de KHSL jeugdharmonie, Jeroen Van Ginneken, geeft na 11 jaar zijn dirigeerstokje door aan nieuw talent. Jeroen blijft dirigent van het grote orkest. Interesse in de vacature? Reageer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.nr. 0499/12 02 70.
 
Meer info over de vacature via deze link vacature

‘Disneylicious’ is een sprookjesachtig concert gebracht door de jeugdharmonie van de KH Sint-Laurentius Oostmalle en het jeugdkoor Keramiek Westmalle. Verwacht je aan een avondje genieten van mooie filmmuziek en vrolijke zangstemmen met een knipoog naar een aantal goed gekende Disneyklassiekers.

20181117 18 disneylicious affiche

Hoe klinkt een muzikale wereldreis? Dit kan je ontdekken op het themaconcert 'Windows of the world' van de KH Sint-Laurentius Oostmalle o.l.v. Jeroen Van Ginneken. Boek nu je tickets voor deze muzikale reis op 20/05/2017 om 20u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de muzikanten.

2017 themaconcert windows of the world

Op 23 april speelt onze Jeugd KHSL Oostmalle en drie andere jeugdorkesten in De Notelaar. Er worden naar jaarlijkse gewoonte super lekkere pannenkoeken gebakken. Kom samen met vrienden en familie gezellig smullen van de pannenkoeken en genieten van de prachtige muziek!
 
20170423 affiche pannenkoekenconcert

 

Op 14 januari is het alweer de 46ste editie van Zalfenkermis. De harmonie baat daar naar jaarlijkse gewoonte de haringtent uit.
Kom zeker langs om een haring te eten, traditioneel gebakken boven een open vuur, een kom soep te eten, een trappist (of iets anders) te drinken en vooral veel plezier te beleven. Tot dan !

 

20170114 affiche zalfen