2022 gunther neefs affiche

Zin in een avond vol swingende muziek in een unieke setting?
De harmonie KHSL van Oostmalle & Special guest, zanger Günther Neefs brengen voor u de leukste Bigband nummers!
Eindigen doen we op zaterdagavond met een retrofuif met DJ Radio Minerva.
Op zondag zal een heerlijk gebakje zorgen voor de finishing touch.

Meer info en tickets via onze facebook pagina https://fb.me/e/6yP3RUO6R 

 

Op 13 maart 2022 verlekkeren we jullie met een feesteditie van het Pannenkoekenfestival ter ere van het 100-jarig bestaan van de KHSL (wat eigenlijk al in 2020 was).
Verwacht je aan een gezellige concertnamiddag met ons eigen KHSL Jeugdorkest o.l.v. Maarten Van Houts en drie andere jeugdorkesten uit de regio.
De pannenkoeken zullen een upgrade krijgen met extra toppings.

Benieuwd? Kom dan zeker eens langs voor een vleugje muziek en een heerlijke zondagse hap!

Planning:
13u00 – 13u30: Leerlingenorkest KHWV – Wijnegem
13u40 – 14u10: Jeugdfanfare KF De Kunstminnaars – Kasterlee
15u00 – 15u30: Jeugdfanfare KF Sint-Donatus – Bouwel
15u40 – 16u10: Jeugdharmonie KHSL – Oostmalle
 

Tot dan!

2022 affiche pannenkoekenfestival

Voor een gezellig avondje uit vol humor, muziek en weetjes allerhande kan u deelnemen aan onze 8e algemene KHSL quiz!
Daarvoor heb je een ploeg nodig die bestaat uit maximum 6 knappe koppen.
Reserveer alvast samen met je ploegmakkers deze datum in je agenda. Inschrijven kan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Flyer 8e algemene quiz 2022

 

 

Spijtig genoeg werden we wederom verplicht om “de pauzeknop” in te duwen voor wat betreft onze muzikale activiteiten ten gevolge van opgelegde COVID-19 maatregelen.
Achter de schermen werken we echter volop verder om, van zodra het kan, onze (muzikale)activiteiten vorm te geven zodat we u kunnen vergasten op fijne optredens en andere leuke evenementen !


202101 khsl werking op pauze

Beste …., Helaas was het ons niet gegund om alle geplande activiteiten van ons feestjaar 2000 te hernemen in 2021. Van zodra we groen licht krijgen om terug samen muziek te maken, bekijken we welke evenementen we nog kunnen laten plaatsvinden in 2022. Wie kaarten had besteld voor een uitgesteld evenement kan deze uiteraard gebruiken op de nieuwe datum van het evenement. Voor vragen en/of opmerkingen kan u steeds terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media (= Facebook, Instagram, website, …) voor updates van onze activiteiten. Muzikale groeten, het KHSL-bestuur

‘EUPHORIA!’ Dat is het gevoel dat we u willen geven tijdens het jaarlijkse themaconcert. Jeroen Van Ginneken en de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Sint-Laurentius Oostmalle werken voor deze gelegenheid samen met solist Kevin Van Giel op euphonium . Word jij ook euforisch van een avondje topmuziek? Kom zeker luisteren en genieten!
 
Kaarten in VVK 8 EUR / Kassa 10 EUR
Kaarten reeds te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de muzikanten
 
20190504 euphoria affiche
 
 

Het is weer tijd voor ons pannenkoekenconcert,
hou jullie oren maar opengesperd!
Onze jeugdmuzikanten heten iedereen graag welkom,
op zondag 28 april voor een lekkere caloriebom!
Vijf orkesten zorgen voor de muzikale toets,
beleg je pannenkoek met heel wat zoets!
Kom hiervan genieten vanaf een uur of één,
met heel je familie en al je vrienden daarheen!

Planning: 
13u30 Leerlingenorkest KHWV Wijnegem
14u10 Jeugdharmonie KHSL Oostmalle
14u50 Jeugdorkest De Kunstvrienden Merksplas
15u30 Miniemenorkest Concordia Gooreind
16u10 Jeugdorkest Concordia Gooreind

20190323 affiche pannenkoekenconcert

Op 05/01/2019 en 06/01/2019 wordt u weer muzikaal verwend op het nieuwjaarsconcert van de KH Sint-Laurentius Oostmalle! De muzikanten en jeugdmuzikanten laten zich van hun beste kant horen onder leiding van hun dirigent Jeroen Van Ginneken. Kom samen met familie en vrienden genieten van dit boeiende concert.

affiche 2019 njc khsl

‘Disneylicious’ is een sprookjesachtig concert gebracht door de jeugdharmonie van de KH Sint-Laurentius Oostmalle en het jeugdkoor Keramiek Westmalle. Verwacht je aan een avondje genieten van mooie filmmuziek en vrolijke zangstemmen met een knipoog naar een aantal goed gekende Disneyklassiekers.

20181117 18 disneylicious affiche

Hoe klinkt een muzikale wereldreis? Dit kan je ontdekken op het themaconcert 'Windows of the world' van de KH Sint-Laurentius Oostmalle o.l.v. Jeroen Van Ginneken. Boek nu je tickets voor deze muzikale reis op 20/05/2017 om 20u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de muzikanten.

2017 themaconcert windows of the world