Beste leden,ouders,
We zijn ondertussen terug opgestart na de kerstvakantie.Hopelijk heeft iedereen die verlofperiode kunnen aangrijpen om de batterijen terug op te laden.

1.
We willen al wel eerst meegeven dat we vernomen hebben dat in de groep van vrijdagavond (19.00 tot 20.15) vermoedelijk iemand besmet was.Dat is pas zaterdag opgemerkt door de betreffende. In de loop van het weekend zijn er nog enkele besmettingen bijgekomen,weliswaar allemaal uit dezelfde klas waarin eerstvermelde zit. Maar we vinden het toch nodig om het even te melden. We willen dan ook met aandrang vragen om onze judoka’s goed in het oog te houden op eventuele besmettingen en dat ook te melden.De kinderen zijn er meestal niet echt ziek van,maar….we willen zeker niet zonder trainers vallen.

2.
Proeven voor oranje en groen. Deze proeven willen we afnemen op vrijdag 18 februari. Voor oranje zal dat gebeuren in de groep van 18.00 tot 19.00. Voor groen in de groep van 19.00 tot 20.15 Eventuele afwezigen kunnen dat natuurlijk op een andere dag doen.

3.
We hebben bij de grotere judoka’s enkele graadverhogingen mogen noteren.Er zijn 2 bruine gordels en verschillende blauwe gordels bijgekomen.Een dikke proficiat voor die judoka’s en laat het een motivatie zijn om de judotechnieken te blijven verbeteren en vervolmaken.

4.
In een aparte bijlage kan je een brief vinden met uitleg over het clubkampioenschap dat we willen laten doorgaan op zondag 13 maart.  Als…..het virus het toelaat natuurlijk. Een evenement inrichten in een gesloten zaal als er nog besmettingen zijn is nu nog niet aan de orde.Publiek mag nog niet aanwezig zijn en zonder publiek is dat niet leuk voor onze judoka’s.Hopelijk kunnen we binnen 2 maand toch spreken van versoepelingen en kunnen we het laten doorgaan.Het is ondertussen van 2019 geleden dat we nog medailles hebben mogen uitreiken. In 2020 moesten we 2 dagen voor het clubkampioenschap alles afbreken door de lockdown en ook vorig jaar speelden de maatregelen ons parten.
Je mag de deelname printen en afgeven aan de trainers ofwel stuur je hem door naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het inschrijvingsformulier vind je hier 
2022_clubkampioenschap_inschrijving.pdf